Friends

IMG_1559-1

Lately I’ve been missing my friends

Lately I’ve been missing my friends so much, people who know me and understand me. Due to my habit of bathing in misery I tried to deny my feelings and stay strong. My fake happiness kept me moving but hollow inside.

How wonderful to happen, I got two friends with similar interests than mine out of one photo gig. It makes me happy to have new friends. Last Friday we got together to shoot start. So it wouldn’t get too boring to wait for the darkness we shot portraits in sunset and made banana pancakes in twilight.

IMG_1751-1IMG_1571-3

I’ve been longing for friends and company, also others than those who live 800 kilometres away in Southern Finland. I love to have new people in my life who are at least as passionate about same interests as I am, if not even more. Like a friend who asks if I’d like to go hiking with her, so we are planning a hike in couple of weeks!

And what comes to my home-sickness and missing my dear friends’ company, we are heading to Muonio tomorrow.

Cheers,
Saara


IMG_1602-1

Viime aikoina minulla on ollut sairaalloisen ikävä ystäviäni

Viime aikoina minulla on ollut sairaalloisen ikävä ystäviäni, ihmisiä jotka tuntevat minut ja ymmärtävät minua. Koska tapoihini kuuluu välillä velloa pahan olon tunteissa, yritin pitkään kieltää ikävän ja pysyä vahvana. Tekopirteys piti minut liikkeellä, mutta onttona sisältä.

Miten ihanasti sattuikaan, että sain yhdeltä kuvauskeikalta kaksi ystävää samoilla kiinnostuksenkohteilla. Onni onkin saada uusia ystäviä. Perjantaina lähdimme porukalla kuvaamaan tähtitaivasta. Ettei pimeän odottaminen olisi ollut niin tylsää, kuvasimme potretteja valosanaikaan ja teimme hämärän aikaan banaanipannukakkuja Millan mökillä.

IMG_1751-1IMG_1571-3

Olen kaivannut seuraa ja ystäviä, muitakin kuin niitä jotka ovat 800 kilometrin päässä minusta Etelä-Suomessa. On ihanaa kun on lähellä ihmisiä, jotka jakavat samat intressit ja innostuvat vähintään yhtä paljon kuin itse, ellei enemmän. Kuten ystävä, joka pyytä lähtemään vaellukselle ja suunnittelemmekin jo Miran kanssa vaellusta parin viikon päähän!

Ja mitä tulee pahimpaan koti-ikävään ja rakkaiden ystävien seuran kaipaamiseen, huomenna lähdemme Muonioon perinteiselle ruskareissulle.

Cheers,
Saara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s