My Wedding Package

With the wedding package I wanted to bring the wedding day alive before the couple even saw the actual pictures on the USB-stick. I wanted to make my clients feel as special as they were on their wedding day, but also to personally thank them for their hospitality. This wedding package was decorated with cones and pine needles right from the scene of the photoshoot. Each wedding package is decorated with flowers, leafs, cones or something else right from the scene of the photoshoot.

What does the package include?

  • Handmade wooden box (designed and made by my dad)
  • USB-stick with the actual pictures
  • Prints
  • Business card

I still have weekends left for wedding photoshoots this year, contact me for more info.


IMG_9370-Edit

 

 

Hääkuvien toimituksen yhteydessä pyrin herättämään parin tärkeän päivän henkiin uudestaan, jo ennen hääpäivän kuvien katselemista. Hääkuvaajana halusin saada parin tuntemaan itsensä edelleen yhtä tärkeiksi, kuin heidän hääpäivänään ja kiittää heitä henkilökohtaisesti ihanasta päivästä. Tämä paketti on koristeltu kuvauspaikan kävyillä ja havunneulasilla. Jokainen paketti on koristeltu kukilla, lehdillä, kävyillä tai jollakin muulla kuvausmiljööstä muistuttavalla.

Mitä hääpaketti sisältää?

  • Käsintehty puinen laatikko (isäni suunnittelema ja tekemä)
  • Muistitikku, jossa on hääpäivän kuvat
  • Tulostettuja valokuvia
  • Käyntikortti

Minulta löytyy tälle vuodelle vielä vapaita viikonloppuja hääkuvauksille. Ota yhteyttä niin sovitaan tärkeän päivänne kuvaamisesta.

IMG_9377

Cheers,
Saara

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s