Mira + Matti

mira ja matti-35I am so glad for my friend for suggesting me to be the photographer for her friends wedding. Mira and Matti sealed the deal and was a great honor to be the one to capture their love on camera.

This was my first wedding photoshoot ever so I was super nervous and insecure about myself and skills. Mira did a lot to make me feel as confident as I could be and with Matti they made me feel very welcome at their wedding, treating me as they treated every other quest.

The day was full of love: neither one of them seemed nervous at the morning of their wedding. They were made for each other.

As they got Gods blessing with a beautiful ceremony, I had to shut my ears to keep my eyes dry. The day continued with a wedding reseption full of love, not only between the couple but among all the quests.


mira ja matti-6Olen niin kiitollinen siitä, että ystäväni ehdotti minua hääkuvaajaksi ystävänsä häihin Ouluun. Mira ja Matti saivat toisensa ja minulla oli kunnia olla ikuistamassa heidän rakkauttaan kameralle.

Nämä olivat ensimmäiset hääkuvaukseni, joten luonnollisesti oloni oli hermostunut ja epävarma. Vaikka omaan pitkän kuvaushistorian, omia taitoja tuli epäiltyä useaan otteeseen ennen h-hetkeä. Morsian Mira kannusti minua jokaisella tapaamisella ennen häitä ja jopa hääpäivänä hän tuntui olevan vähemmän jännittynyt kuin minä. Matin kanssa he saivat minut tuntemaan oloni osaksi häävieraita ja lopulta unohdin jännityksen kokonaan.

Päivä oli täynnä rakkautta: tavatessani morsiamen ja sulhasen ennen häitä, tunnelma oli helppo ja varma. Heidät olivat luotu toisilleen.

Kun he seisoivat alttarilla odottamassa Luojan siunausta avioliitolleen, minun piti sulkea korvani pitääkseni silmäni kuivina, niin kaunis oli seremonia. Päivä jatkui rakkauden täyteisellä juhlalla, ei ainoastaan parin välisellä rakkaudella vaan kaikkien vieraiden.mira ja matti-48

mira ja matti-132IMG_9851-7

mira ja matti-206

mira ja matti-303

Cheers,
Saara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s